ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ.Ντι Μάιο προς Ρωσία: «Τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία λειτουργούν άμεμπτα»

«Την ίδια ώρα, στη Ρωσία απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά στον πόλεμο», προσθέτει

Λ.Ντι Μάιο προς Ρωσία: «Τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία λειτουργούν άμεμπτα»

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο απάντησε στους ισχυρισμούς της ρωσικής πρεσβείας στην Ρώμη, η οποία κατηγόρησε, μέσω Facebook, τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας ότι δεν παρουσιάζουν αντικειμενικά τις εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία.

«Στην χώρα μας δεν βρίσκεται σε εξέλιξη κανενός είδους εκστρατεία κατά της Ρωσίας και τα μέσα ενημέρωσής μας παρουσιάζουν, απλώς, τα γεγονότα του πολέμου στην Ουκρανία.

» Από την αρχή του αιματηρού αυτού πολέμου του Πούτιν κατά της Ουκρανίας, τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας λειτουργούν με απόλυτα άμεμπτο τρόπο και καλύπτουν όλα τα συμβάντα με απεσταλμένους στις διάφορες περιοχές», τόνισε ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας.

«Την ίδια ώρα, στην Ρωσία απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά στον πόλεμο, λογοκρίνονται οι εικόνες ουκρανών άμαχων πολιτών που χάνουν την ζωή τους από ρωσικούς βομβαρδισμούς, ενώ οι Ρώσοι διαδηλωτές που εναντιώνονται στον πόλεμο, συλλαμβάνονται», πρόσθεσε ο Ντι Μάιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε, τέλος, ότι «με την Ρωσία πρέπει να παραμείνει ανοικτός ένας δίαυλος διαλόγου, διότι μόνον η Ρωσία μπορεί να μας οδηγήσει στην ειρήνη, και είναι αυτό ακριβώς που κάνουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.