Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Λευκός Οίκος για ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία: «Μ.Ρούμπιο και Σ.Γουίτκοφ εργάζονται πάνω σε αυτό έναν μήνα»

«Έχουν έρθει σε επαφή και με τις δύο πλευρές»

Λευκός Οίκος για ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία: «Μ.Ρούμπιο και Σ.Γουίτκοφ εργάζονται πάνω σε αυτό έναν μήνα»

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, αναφερόμενη στο ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία, υπογράμμισε πως οι Μάρκο Ρούμπιο και Στιβ Γουίτκοφ «εργάζονται πάνω σε αυτό ένα μήνα».

«Εργάζονται σιωπηλά πάνω σε αυτό τον τελευταίο μήνα», δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι οι Μ.Ρούμπιο και Σ.Γουίτκοφ έχουν έρθει σε επαφή και με τις δύο πλευρές – Ρωσία και Ουκρανία – για να καταλάβουν σε τι είναι διατεθειμένες να συμφωνήσουν προκειμένου να επιτευχθεί μια συμφωνία.

Εν τω μεταξύ, η επιτετραμμένη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, Τζούλι Ντέιβις, δήλωσε ότι η κατάσταση επιτέλους μετατοπίζεται προς την ειρήνη που περίμεναν τόσο καιρό οι Ουκρανοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.