
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τόνισε σε δηλώσεις του σήμερα, πως «η απομάκρυνση των Παλαιστινίων από τη Γάζα είναι όρος για το τέλος του πολέμου».
Το Ισραήλ έχει ένα «πολύ οργανωμένο» σχέδιο για να επιτύχει τους πολεμικούς του στόχους στη Γάζα, τόνισε ο Μ.Νετανιάχου σε συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει ότι ο πόλεμος στη Γάζα έχει «έναν σκοπό που είναι ξεκάθαρος και δικαιολογημένος».
Ειδικότερα, ο Μ.Νετανιάχου επανέλαβε τους τρεις στόχους της επιχείρησης, όπως είχε θέσει εξαρχής: «Να νικήσουμε τη Χαμάς, να φέρουμε πίσω όλους τους ομήρους μας και να διασφαλίσουμε ότι η Γάζα δεν θα αποτελεί απειλή για το Ισραήλ».
Αλλά, μεταξύ άλλων τόνισε και ότι η εφαρμογή του σχεδίου του Ντόναλντ Τραμπ για την απομάκρυνση των Παλαιστινίων από τη Λωρίδα της Γάζας είναι προϋπόθεση για τον τερματισμό του πολέμου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.