ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντιάλ 2022: Ο Τ.Μπάιντεν είδε τον ημιτελικό Γαλλία-Μαρόκο και αποθέωσε την μαχητικότητα των Αφρικανών

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο ένα γκρουπ Αφρικανών ηγετών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρωθυπουργός του Μαρόκου

Μουντιάλ 2022: Ο Τ.Μπάιντεν είδε τον ημιτελικό Γαλλία-Μαρόκο και αποθέωσε την μαχητικότητα των Αφρικανών

Ο Τζο Μπάιντεν, παρακολούθησε τον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο και παρά την ήττα της ομάδας του Ουαλίντ Ρεγκραγκί με 2-0, αποθέωσε την μαχητικότητά της.

Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής μεταξύ Αφρικανών ηγετών και της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο ένα γκρουπ Αφρικανών ηγετών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρωθυπουργός του Μαρόκου, Αζίζ Αχανούς.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να παρακολουθήσω το αποψινό ματς του Παγκοσμόυ Κυπέλλου μαζί με τον πρωθυπουργό Αχανούς από το Μαρόκο. Ανεξαρτήτως του ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας, ήταν εντυπωσιακό που είδαμε όλοι μας πόσα κατάφερε να πετύχει αυτή η ομάδα», έγραψε ο Τζο Μπάιντεν σε ανάρτησή του, στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δεδομένο πως το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό του 2026, διεξάγεται στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό, ο Τζο Μπάιντεν έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της οποίας τα ματς «έσπασαν» ρεκόρ τηλεθέασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το ποδόσφαιρο γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.