ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Θράσος από Μπιλ Κλίντον: Κάναμε το σωστό και επεκτείναμε το ΝΑΤΟ προς ανατολάς!

Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ανατολικοευρωπαϊκές χώρες άρχισαν να εντάσσονται στο ΝΑΤΟ

Θράσος από Μπιλ Κλίντον: Κάναμε το σωστό και επεκτείναμε το ΝΑΤΟ προς ανατολάς!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον χαρακτήρισε σωστή κίνηση την προς ανατολάς επέκταση του ΝΑΤΟ, με δεδομένο τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας.

«Σήμερα είμαι περισσότερο πεπεισμένος απ’ ό,τι ήμουν τότε ότι κάναμε το σωστό», δήλωσε στο CNN. «Κάναμε το σωστό τη σωστή στιγμή. Και, αν δεν το είχαμε κάνει, η κρίση αυτή μπορεί να είχε συμβεί ακόμη γρηγορότερα».

«Όταν έκανα ό,τι έκανα, προσέφερα στη Ρωσία όχι μόνο μια ειδική σύμπραξη με το ΝΑΤΟ, αλλά την προοπτική της ένταξης στο ΝΑΤΟ, επιχειρηματολογώντας ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα για την ασφάλειά μας στο μέλλον θα προέλθουν από μη κρατικούς παράγοντες ή από αυταρχικά κράτη που θα πωλούν χημικές, βιολογικές και πυρηνικές δυνατότητες σε τρομοκρατικές οργανώσεις», δήλωσε ο Κλίντον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ανατολικοευρωπαϊκές χώρες άρχισαν να εντάσσονται στο ΝΑΤΟ, με πρώτες την Τσεχία, την Ουγγαρία και την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.