ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μπηχτή» Ε.Μασκ σε Χ.Κλίντον και οι χρήστες του Twitter τον προειδοποιούν: «Κινδυνεύει η ζωή σου» (upd)

Το tweet του Μασκ που άναψε «φωτιές»

«Μπηχτή» Ε.Μασκ σε Χ.Κλίντον και οι χρήστες του Twitter τον προειδοποιούν: «Κινδυνεύει η ζωή σου» (upd)

Με ένα tweet του -που μάλλον διέγραψε αργότερα- ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ, έφερε τα πάνω-κάτω αναφορικά με την επίθεση στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι και της συμπλοκής του άνδρα της Πολ με τον Ντέιβιντ Ντεπάπ.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Μασκ δημοσίευσε μια «θεωρία συνωμοσίας» την Κυριακή (30/10) το πρωί σχετικά με την επίθεση στον σύζυγο της προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι από την ιστοσελίδα Santa Monica Observer.

Ο E.Μασκ απάντησε στην πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον όταν δημοσίευσε στο Twitter μια ιστορία των L.A. Times σχετικά με το πώς ο ύποπτος για την επίθεση στον Πολ Πελόζι, Ντέιβιντ Ντεπάπ, διέδιδε «ακροδεξιές θεωρίες συνωμοσίας».

«Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα σε αυτή την ιστορία να υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι», έγραψε ο Μασκ στην Κλίντον, συνδέοντας μια ιστορία που δημοσιεύτηκε  στην Santa Monica Observer, η οποία αμφισβήτησε τις συνθήκες της επίθεσης στην Πελόζι, σύμφωνα με την οποία η συνάντηση του  άνδρα της Πελόζι με τον Ντέιβιντ Ντεπάπ είχε άλλη αφορμή αφήνοντας υπονοούμενα  για σεξουαλικά κίνητρα.

https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1586698111552045057?ref_src=twsrc%5Etfw

Από αργά το πρωί της Κυριακής, το tweet του Μασκ είχε περισσότερα από 24.000 retweets και περισσότερα από 86.000 likes και γρήγορα κέρδιζε μεγαλύτερη απήχηση.

Το  tweet του Μασκ έρχεται λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της εξαγοράς του Twitter από τα 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Μασκ είπε ότι θα χαλαρώσει τους κανόνες σχετικά με το είδος της ομιλίας που επιτρέπεται στην πλατφόρμα.

Πολλοί  χρήστες του διαδικτύου  προειδοποιούν τον  Έλον Μασκ ότι ερχόμενος σε αντίθεση  με τους Κλιντον και το Δημοκρατικό Κόμμα θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο.

https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1586699037541031936

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.