
Το πρόσφατο ξέσπασμα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά της Ευρώπης από το Νταβός σχολίασε με ανάρτησή του στο “Χ” ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ:
Το ευρω-μαστίγωμα που έλαβε χώρα στο Νταβός από τους αχάριστους ναρκο-έμπορους, οι οποίοι τους επέπληξαν ως αδύναμους και τσιγκούνηδες, θα έπρεπε να είχε καταλήξει σε ξυλοδαρμό.
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι ανίκανοι της ΕΕ δέχονται φτυσίματα στο πρόσωπο – πρώτα, από τους Αμερικανούς αφέντες τους, και τώρα από τον καθυστερημένο θετό γιο τους.
The tongue lashing the Euros took in Davos from the ungrateful narco-swine, who berated them as weak and stingy, should’ve ended in a spanking. But it isn’t the 1st time the EU impotents have had their faces spat in – first, from their US masters, and now their retarded stepson. pic.twitter.com/DVTjL5ws1m
— Dmitry Medvedev (@MedvedevRussiaE) January 24, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.