ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μεντβέντεφ: «Θα κατασκευάσουμε και θα εκσυγχρονίσουμε χιλιάδες άρματα μάχης για να αντιμετωπίσουμε τις δυτικές ενισχύσεις»

«Ο αντίπαλός μας ζητιάνεψε στο εξωτερικό να του δοθούν αεροσκάφη, πύραυλοι και άρματα μάχης»

Ν.Μεντβέντεφ: «Θα κατασκευάσουμε και θα εκσυγχρονίσουμε χιλιάδες άρματα μάχης για να αντιμετωπίσουμε τις δυτικές ενισχύσεις»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα κατασκευάσει και θα εκσυγχρονίσει χιλιάδες άρματα μάχης, για να αντιμετωπιστεί η βοήθεια που ρέει άφθονη στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση στο Κίεβο πρόσφατα έλαβε διαβεβαιώσεις πως θα παραδοθούν στον ουκρανικό στρατό εκατοντάδες τεθωρακισμένα, ανάμεσά τους σύγχρονα βαριά άρματα μάχης.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρισκόταν χθες στις Βρυξέλλες για την άτυπη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, όπου ζήτησε μαχητικά αεροσκάφη, και προηγουμένως σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου έδωσε έμφαση στην ανάγκη να παραδοθούν το ταχύτερο άρματα.

«Όπως γνωρίζετε, χθες ο αντίπαλός μας ζητιάνεψε στο εξωτερικό να του δοθούν αεροσκάφη, πύραυλοι και άρματα μάχης», είπε ο Μεντβιέντεφ καθώς επισκεπτόταν βιομηχανία στην πόλη Ομσκ της Σιβηρίας.

Ο κ. Μεντβιέντεφ είναι το τρέχον διάστημα αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας.

«Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;», διερωτήθηκε σε βίντεο που μεταφόρτωσε ο ίδιος σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μετά την επίσκεψή του στη βιομηχανία, που παράγει μεταξύ άλλων όπλα.

«Είναι καθαρό σε αυτή την περίπτωση πως για εμάς το φυσικό θα ήταν να αυξήσουμε την παραγωγή διαφόρων τύπων όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού — συμπεριλαμβανομένων σύγχρονων αρμάτων μάχης», συνέχισε. «Μιλάμε για την παραγωγή και τον εκσυγχρονισμό χιλιάδων αρμάτων μάχης».

Ο πρώην πρόεδρος (2008-2012) θεωρείται εξ απορρήτων του διαδόχου του, του νυν προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Στο βίντεο, εικονίζεται να επιθεωρεί τεθωρακισμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.