
Αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ και το «άδειασμα» στους Ευρωπαίους ηγέτες κατά τη σύνοδο των G7 έκανε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
«Οι Ομπάμα και Τριντό δεν ήθελαν τη Ρωσία στους G8. Πιστεύω πως εάν εξακολουθούσε η Ρωσία να ήταν μέρος της συνόδου τώρα δεν θα είχε ξεσπάσει πόλεμος», είπε ο Τραμπ ενώπιον του νέου πρωθυπουργού του Καναδά.
Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ που με τη σειρά του είχε προλάβει να συμμετάσχει στις συνόδου των G8, χαρακτήρισε «ζόμπι σκυλάκια του καναπέ» τους Ευρωπαίους πολιτικούς:
«Στη G7, ο Τραμπ έβαλε στη θέση τους τα ευρωπαϊκά σκυλιά του καναπέ, με επικεφαλής τον Μικρόν. Μπράβο! Τους μάλωσε επειδή έδιωξαν τη Ρωσία, αρνήθηκε να συζητήσει τις κυρώσεις και έφυγε.
Είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι πρόκειται για ένα νεκρό κλαμπ. Θυμάμαι όταν ήμασταν στο ίδιο τραπέζι — ήταν όλοι ζόμπι, ακόμα και τότε».
At the G7, Trump put the European lapdogs, led by Micron, in their place. Well done! He scolded them for kicking out Russia, refused to discuss sanctions, and left. It’s long been clear it’s a dead club. I remember when we were at the same table—they were all zombies, even then.
— Dmitry Medvedev (@MedvedevRussiaE) June 17, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.