ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Πεσκόφ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι o B.Πούτιν θα εξακολουθήσει να είναι πρόεδρος»

«Ο Πούτιν δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αν προτίθεται να είναι υποψήφιος, αλλά ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνει» είπε

Ν.Πεσκόφ: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι o B.Πούτιν θα εξακολουθήσει να είναι πρόεδρος»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα ότι ελπίζει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές του Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει στην εξουσία τουλάχιστον ως το 2030.

Ο Μπόρις Γέλτσιν παρέδωσε την προεδρία στον Πούτιν την τελευταία ημέρα του 1999 και ήδη βρίσκεται στην εξουσία για περισσότερα χρόνια από οποιονδήποτε άλλο Ρώσο ηγέτη μετά τον Ιωσήφ Στάλιν, ξεπερνώντας και το ρεκόρ των 18 ετών του Λεονίντ Μπρέζνιεφ.

Πεσκόφ: Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσει τις εκλογές

Όταν ρωτήθηκε από το φοιτητικό τηλεοπτικό δίκτυο του Κρατικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας πώς θα πρέπει να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ρωσίας, ο Πεσκόφ απάντησε «ίδιος».

«Ή διαφορετικός αλλά ίδιος», πρόσθεσε χαμογελώντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Πούτιν δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αν προτίθεται να είναι υποψήφιος, αλλά ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνει και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα εξακολουθήσει να είναι πρόεδρος», τόνισε ο Πεσκόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.