ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Πεσκόφ: «Δεν θα φέρει σταθερότητα στην Ευρώπη η ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ»

«Η Ρωσία διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της»

Ν.Πεσκόφ: «Δεν θα φέρει σταθερότητα στην Ευρώπη η ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ»

Το Κρεμλίνο προειδοποίησε σήμερα ότι ενδεχόμενη ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ δεν θα φέρει σταθερότητα στην Ευρώπη.

«Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι η Συμμαχία παραμένει ένα εργαλείο με στόχο την αντιπαράθεση και η περαιτέρω επέκτασή του δεν θα φέρει σταθερότητα στην ευρωπαϊκή ήπειρο», επεσήμανε ο Ντμίτρι Πεσκόφ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο ένταξης στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και της Φινλανδίας.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο δήλωσε ότι η Ρωσία διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για να αποπληρώσει το χρέος της και κατά συνέπεια δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος χρεοκοπίας της χώρας.

«Μπορεί να υπάρξει μόνο τεχνητή χρεοκοπία», υπογράμμισε ο Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι για μια χρεοκοπία. Η Ρωσία διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.