ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Πεσκόφ για τον θάνατο του Α.Ναβάλνι: «Λυσσασμένες και απολύτως απαράδεκτες οι αντιδράσεις της Δύσης για τον Ναβάλνι»

«Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια θανάτου»

Ν.Πεσκόφ για τον θάνατο του Α.Ναβάλνι: «Λυσσασμένες και απολύτως απαράδεκτες οι αντιδράσεις της Δύσης για τον Ναβάλνι»

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «λυσσασμένες και απολύτως απαράδεκτες» τις αντιδράσεις της Δύσης για τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.

«Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια θανάτου» τόνισε ο εκπρόσωπος του πρόεδρου Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ στους Ρώσους δημοσιογράφους.

«Προφανώς, πρόκειται για απολύτως λυσσασμένες δηλώσεις» τόνισε ο Πεσκόφ.

«Θεωρούμε απολύτως απαράδεκτες τέτοιες δηλώσεις, είναι απαράδεκτες» πρόσθεσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

«Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες από γιατρούς, ιατροδικαστές, δεν υπάρχουν τελικές πληροφορίες από την Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία» σημείωσε.

«Έγινε ενημέρωση στον πρόεδρο (Πούτιν), το FSIN (την Ομοσπονδιακή Σωφρονιστική Υπηρεσία) κάνει ό,τι πρέπει να γίνει» ανέφερε.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε νωρίτερα ότι αυτό που αποκάλεσε δυτικές κατηγορίες για το θάνατο του φυλακισμένου αντιπολιτευόμενου ηγέτη Αλεξέι Ναβάλνι, είναι «αποκαλυπτικές για την ίδια τη Δύση».

Σε δήλωσή της, την οποία δημοσιοποίησε μέσω της πλατφόρμας Telegram, η Ζαχάροβα αναφέρει πως τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα για το θάνατο του Ναβάλνι δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, όμως η Δύση έχει ήδη καταλήξει στα δικά της συμπεράσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ζαχάροβα δεν διευκρίνισε σε ποιες κατηγορίες αναφέρεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.