ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Πεσκόφ: «Η ένταξη νέων ουκρανικών περιφερειών στη Ρωσία εξαρτάται από την “επιλογή του λαού”»

«Δεν σχεδιάζεται κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά», σύμφωνα με τον Ντμίτρι Πεσκόφ

Ν.Πεσκόφ: «Η ένταξη νέων ουκρανικών περιφερειών στη Ρωσία εξαρτάται από την “επιλογή του λαού”»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε το ενδεχόμενο να «ενταχθούν» στη Ρωσία οι περιοχές Τσερνίγκοβ και Οδησσού της Ουκρανίας και δηλώνοντας ότι «αυτό εξαρτάται από την επιλογή και την απόφαση του λαού. Πρωταρχικός στόχος είναι η προστασία του λαού του Ντονμπάς».

Ο Πεσκόφ έκανε αυτές τις εκτιμήσεις μιλώντας στους δημοσιογράφους σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στη Μόσχα, όπου πρόσθεσε «πως υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση στο Ντονέτσκ και τα στρατεύματά μας είναι επικεντρωμένα σε αυτό».

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε επίσης ότι δεν σχεδιάζεται κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για την περίοδο των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. «Όχι, δεν έχει έρθει τέτοια πρόταση από κανέναν και αυτό το θέμα δεν είναι στην ατζέντα μας» σημείωσε.

Στη χθεσινή του δήλωση, ο Πεσκόφ είχε δηλώσει ότι η Ουκρανία θα πρέπει να αποδεχθεί τα «γεγονότα» για ειρηνευτικές συνομιλίες σημειώνοντας ότι «τα γεγονότα αυτά δείχνουν ότι νέες περιοχές έχουν ενταχθεί στη Ρωσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ουκρανοί αξιωματούχοι, από την άλλη πλευρά, απαιτούν την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την Ουκρανία για τις ειρηνευτικές συνομιλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.