ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Πεσκόφ: «Οι νέες προμήθειες στο Κίεβο δεν μπορούν να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση στο μέτωπο»

Οι δυτικές χώρες συζητούν αυτή τη στιγμή τη μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 στο Κίεβο

Ν.Πεσκόφ: «Οι νέες προμήθειες στο Κίεβο δεν μπορούν να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση στο μέτωπο»

«Οι παραδόσεις νέων όπλων στο Κίεβο, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών, δεν είναι σε θέση να αλλάξουν ριζικά την πορεία μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», δήλωσε την Τρίτη στους δημοσιογράφους ο Ρώσος προεδρικός εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Προφανώς, το σπιράλ της παροχής [στην Ουκρανία] διαφόρων πιο προηγμένων οπλικών συστημάτων και τύπων οπλισμού συνεχίζεται με αύξοντα τρόπο. Προφανώς, έχει ληφθεί η απόφαση να προστεθούν και αεροσκάφη. Αλλά όπως και όλοι οι άλλοι τύποι όπλων, δεν είναι σε θέση να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση στο μέτωπο», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σχολιάζοντας τη συζήτηση γύρω από τη μεταφορά αεροσκαφών κατόπιν ερωτήματος δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, οι κίνδυνοι από τέτοιες ενέργειες της Δύσης είναι προφανείς. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δεν έκανε εικασίες για το πότε μπορεί να γίνει η παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών. «Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, δεν είναι στο χέρι μας να το κρίνουμε», εξήγησε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας.

«Από στροφή προς στροφή, αντιμετωπίζουμε μια παρόμοια κατάσταση. Οι χώρες της συλλογικής Δύσης εμπλέκονται όλο και περισσότερο σε αυτή τη σύγκρουση», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυτικές χώρες συζητούν αυτή τη στιγμή τη μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 στο Κίεβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.