ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Πεσκόφ: «Όλος ο κόσμος θέλει να αποφύγει μια άμεση σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ»

Το Κρεμλίνο «υπόσχεται» ισχυρή απάντηση σε όποιον επιχειρήσει να εμπλακεί στον πόλεμο της Ουκρανίας

Ν.Πεσκόφ: «Όλος ο κόσμος θέλει να αποφύγει μια άμεση σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ»

Όλος ο κόσμος θέλει να αποφύγει μια άμεση σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ, δήλωσε την Πέμπτη ο Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας παράλληλα πως η χώρα είναι έτοιμη να «απαντήσει» σε όποιον επιχειρήσει να εμπλακεί στην επέμβαση που έχει ξεκινήσει στην Ουκρανία.

«Όλοι θέλουν να αποφύγουν μια άμεση σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ. Και η Ρωσία θέλει το ίδιο. Το ΝΑΤΟ έχει επίσης επανειλημμένα κάνει δηλώσεις σχετικά με αυτό και νομίζω ότι όλες οι πιθανές εξελίξεις γύρω από αυτό, εξαρτώνται από την Ουάσιγκτον», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Παράλληλα, δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να δώσει την πιο ισχυρή απάντηση εάν οποιαδήποτε πλευρά προσπαθήσει να εμπλακεί στην Ουκρανία.

«Προχωρούμε κυρίως με βάση τις δηλώσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος Πούτιν από τις 24 Φεβρουαρίου ότι η Ρωσία θα είναι έτοιμη να δώσει την πιο αποφασιστική απάντηση στην πλευρά που θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να μπει στην Ουκρανία και να επέμβει στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγουν εκεί οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας», ανέφερε ο Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ένταξης της Φινλανδίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, ο Πεσκόφ σημείωσε πως «η επόμενη επέκταση του ΝΑΤΟ δεν καθιστά την ήπειρό μας σταθερή και ασφαλή», προσθέτοντας πως η απάντηση της Ρωσίας θα εξαρτηθεί από τον βαθμό προώθησης της στρατιωτικής υποδομής της Συμμαχίας στα ρωσικά σύνορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.