Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ν.Τραμπ: «Το Βιετνάμ θα πληρώνει δασμούς 20% για όλα τα προϊόντα που στέλνει στις ΗΠΑ»

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου στην πλατφόρμα Truth Social

Ν.Τραμπ: «Το Βιετνάμ θα πληρώνει δασμούς 20% για όλα τα προϊόντα που στέλνει στις ΗΠΑ»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Truth Social, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Βιετνάμ θα πληρώνει δασμούς 20% για όλα τα προϊόντα που στέλνει στις ΗΠΑ.

«Οι όροι είναι το Βιετνάμ θα πληρώσει στις ΗΠΑ Δασμό 20% για όλα τα αγαθά που αποστέλλει στο έδαφός μας και Δασμό 40% για κάθε Μεταφόρτωση», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social.

«Αυτοί θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, που σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να πουλάμε το προϊόν μας στο Βιετνάμ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ δασμό», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ: Το Βιετνάμ θα πληρώνει δασμό 20% για όλα τα προϊόντα που στέλνει στις ΗΠΑ, λέει ο Τραμπ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.