ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα γκάφα από τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Τα αρχεία του Πενταγώνου τον διαψεύδουν

Νέα γκάφα από τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, υπέπεσε σε μια ακόμα γκάφα καθώς δήλωσε πως ο θείος του, ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου,  έπεσε θύμα κανίβαλων.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Λευκού Οίκου, με την εκπρόσωπό του, Καρίν Ζαν- Πιερ να σπεύδει να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Δημοκρατικού προέδρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πενσυλβάνια, ο 81χρονος Μπάιντεν έκανε ειδική μνεία στον θείο του, υπολοχαγό Αμπρόουζ Τζ. Φίνεγκαν Τζούνιορ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή επιβαίνοντας σε αεροσκάφος που πετούσε πάνω από τη Νέα Γουινέα κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου άφησε με το στόμα ανοιχτό τους παρευρισκόμενους προβαίνοντας στην ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη αναφερόμενος στον θείο του, που επισήμως θεωρείται αγνοούμενος.

«Ο Άμπροουζ Φίνεγκαν, τον φωνάζαμε θείο Μπόσι, πετούσε με αεροπλάνα σε αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από τη Νέα Γουινέα, προσφέρθηκε εθελοντικά επειδή κανείς άλλος δεν μπορούσε να πάει», είπε ο Μπάιντεν στη διάρκεια της επίσκεψής του σε μνημείο προς τιμή των πεσόντων στη γενέτειρά του, το Σκράντον.

Τότε ήταν που ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι «οι κανίβαλοι έφαγαν τον θείο του» αν και τα αρχεία του Πενταγώνου τον διαψεύδουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Αμπρόουζ Φίνεγκαν Τζούνιορ δεν βρέθηκε ποτέ. Το αεροσκάφος του καταρρίφθηκε σε μια περιοχή όπου υπήρχαν πολλοί κανίβαλοι στη Νέα Γουινέα εκείνη την εποχή. Δεν εντοπίστηκε ποτέ το πτώμα του, η αμερικανική κυβέρνηση πάντως έκανε έρευνα και βρήκε τμήματα του αεροπλάνου», υποστήριξε ο Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.