ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα «μπλεξίματα» για τον Τζο Μπάιντεν – Κατηγορείται ότι έλαβε πάνω από 10 εκ. δολάρια από «ξένα κράτη»

Ο βουλευτής Τζέιμς Κόμερ αποκάλυψε ότι η οικογένεια Μπάιντεν συγκέντρωσε εκατομμύρια δολάρια από «ξένες δυνάμεις»

Νέα «μπλεξίματα» για τον Τζο Μπάιντεν – Κατηγορείται ότι έλαβε πάνω από 10 εκ. δολάρια από «ξένα κράτη»

Νέες «φουρτούνες» για τους δημοκρατικούς και την κυβέρνηση Μπάιντεν έπειτα από τις τελευταίες, επίσημες πλέον αποκαλύψεις που θα διερευνηθούν αναλυτικά από το Κογκρέσο.

Ο βουλευτής Τζέιμς Κόμερ αποκάλυψε σε συνέντευξη τύπου ότι η οικογένεια Μπάιντεν συγκέντρωσε εκατομμύρια δολάρια από «ξένες δυνάμεις» κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αντιπρόεδρος του Ομπάμα.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν ισχυρίστηκε από τις εκλογές του 2020 ότι η οικογένειά του δεν έλαβε χρήματα από την Κίνα. Αυτό ήταν ψέμα και συνεχίζει να λέει ψέματα στον αμερικανικό λαό ακόμα και σήμερα»

«Τα τραπεζικά αρχεία δείχνουν ότι η οικογένεια Μπάιντεν, οι συνεργάτες τους και οι εταιρείες τους έλαβαν πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια από ξένους υπηκόους και τις εταιρείες τους».

– Ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν και ο γιος του Χάντερ έλαβαν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια από Ρουμάνο υπήκοο κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα.

– Ο Κόμερ διαπίστωσε ότι 16 εκατομμύρια δολάρια σε τραπεζικά εμβάσματα κατέληξαν σε διάστημα 6 μηνών σε πέντε διαφορετικές τράπεζες που κατείχε λογαριασμούς ο Χάντερ Μπάιντεν.

– Ο Κόμερ υποστηρίζει ότι η έρευνα που διεξάγει το FBI για ενδεχόμενη δωροδοκία του Μπάιντεν, επιβεβαιώνει τα ευρήματά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την καταδίκη χρηματοδότη του Ομπάμα για χρηματισμό από την Κίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.