Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Νέα συνάντηση μεταξύ Αμερικανών και Ουκρανών αξιωματούχων σήμερα στη Φλόριντα

Ο Σ.Γουίτκοφ θα ενημερώσει τον Ρ.Ουμέροφ για την συνάντηση που είχε με τον Β.Πούτιν στη Μόσχα

Νέα συνάντηση μεταξύ Αμερικανών και Ουκρανών αξιωματούχων σήμερα στη Φλόριντα

Νέα συνάντηση στο Μαϊάμι της Φλόριντας αναμένεται να έχουν σήμερα Ουκρανοί και Αμερικανοί αξιωματούχοι για το ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία.

Η συνάντηση την οποία επιβεβαίωσε εκπρόσωπος στο Κίεβο στο Γαλλικό Πρακτορείο, έρχεται μετά τις επαφές Αμερικανών αξιωματούχων με τον Β.Πούτιν στη Μόσχα.

«Ναι, μια νέα συνάντηση αναμένεται σήμερα», δήλωσε ο Ολεκσάντρ Μπεβζ, σύμβουλος του επικεφαλής της ουκρανικής προεδρίας. Διευκρίνισε ότι ο επικεφαλής διαπραγματευτής του Κιέβου, Ρουστέμ Ουμέροφ βρίσκεται εκεί.

Ο Σ.Γουίτκοφ πρόκειται να ενημερώσει τον Ουκρανό αξιωματούχο για τη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δήλωσε η πηγή στο Reuters.

Αμερικανός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί είχε δηλώσει την Τετάρτη ότι ο Αμερικανός απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Στιβ Γουίτκοφ, και ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου, ο Τζάρεντ Κούσνερ, επρόκειτο να συναντήσουν τον Ρ.Ουμέροφ την Πέμπτη στη Φλόριντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.