Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Νέες δηλώσεις Μ.Νετανιάχου: «Το ακριβές πλήγμα στην ηγεσία της Χαμάς μπορεί να οδηγήσει στο τέλος του πολέμου»

«Τελείωσε η εποχή που οι τρομοκράτες ηγέτες μπορούν να απολαύσουν κάποιου είδους ασυλία»

Νέες δηλώσεις Μ.Νετανιάχου: «Το ακριβές πλήγμα στην ηγεσία της Χαμάς μπορεί να οδηγήσει στο τέλος του πολέμου»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε νέες δηλώσεις του σε εκδήλωση που οργάνωσε η αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, υποστήριξε πως «το ακριβές πλήγμα στην ηγεσία της Χαμάς θα μπορούσε να οδηγήσει στο τέλος του πολέμου» στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Μ.Νετανιάχου είπε ότι η εποχή που οι «τρομοκράτες ηγέτες» έμεναν ατιμώρητοι έχουν τελειώσει. «Τελείωσε η εποχή που οι τρομοκράτες ηγέτες μπορούν να απολαύσουν κάποιου είδους ασυλία (…) Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει τέτοιου είδους ασυλία», είπε.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επανέλαβε ότι το Ισραήλ ενήργησε «εντελώς ανεξάρτητα» και ότι η σημερινή αεροπορική επίθεση στην Ντόχα του Κατάρ «μπορεί να ανοίξει μια πόρτα για τον τερματισμό του πολέμου». Πρόσθεσε ότι διέταξε την επιχείρηση «για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με τους δολοφόνους και να διασφαλίσουμε τη μελλοντική ασφάλεια των πολιτών του Ισραήλ».

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου παραχώρησε και συνέντευξη τύπου για την επίθεση που σημειώθηκε στη Ντόχα, χαρακτηρίζοντάς την «χειρουργικό, ακριβές πλήγμα». Όπως είπε, «οι άνθρωποι που βρέθηκαν σήμερα στο στόχαστρο στη Ντόχα ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν, οργάνωσαν και πανηγύρισαν τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατηγόρησε μεγάλο μέρος του δημοκρατικού κόσμου ότι έχει «ντροπιαστικά ξεχάσει την 7η Οκτωβρίου». Στη συνέχεια διαμήνυσε: «Οι εχθροί μας πρέπει να γνωρίζουν ένα πράγμα: ότι από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, εβραϊκό αίμα δεν θα χυθεί».

Αναφερόμενος στην πορεία του πολέμου, σημείωσε: «Βρισκόμαστε στη μέση μιας εκστρατείας για να νικήσουμε τη Χαμάς και να απελευθερώσουμε όλους τους ομήρους».

Παράλληλα, τόνισε την ενότητα του Ισραήλ απέναντι στις προκλήσεις: «Μαζί στεκόμαστε, μαζί πολεμάμε και με τη βοήθεια του Θεού θα είμαστε νικητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.