ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο σενάριο για την υγεία του Β.Πούτιν από αγγλικά ΜΜΕ: «Χάνει την όρασή του και οι γιατροί του δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής»

Το είπε στέλεχος της... FSB

Νέο σενάριο για την υγεία του Β.Πούτιν από αγγλικά ΜΜΕ: «Χάνει την όρασή του και οι γιατροί του δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και οι γιατροί του δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής, μεταδίδει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Mirror, επικαλούμενη κάποιο ανώνυμο ανώτερο στέλεχος της FSB, δηλαδή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Για να δούμε τι λέει αυτό το σενάριο που κάποιος της FSB το ξέρει και το έδωσε σε μια αγγλική εφημερίδα!

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, που φυσικά δεν κατονομάζεται, ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος πάσχει «από μια σοβαρή και ταχέως εξελισσόμενη μορφή καρκίνου», σημειώνοντας ότι «δεν του μένουν περισσότερα από 2-3 χρόνια ζωής».

Το στέλεχος της FSB σημειώνει ότι τα προβλήματα υγείας του Ρώσου προέδρου έχουν ως αποτέλεσμα να χάνει σταδιακά την όρασή του. «Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως, όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση, χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να πει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία-δυο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα», προσθέτει το στέλεχος της FSB.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Σότσι, και η κάμερα κατέγραψε ορισμένες παράξενες κινήσεις συστροφής των ποδιών του Ρώσου προέδρου κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους. Ασυνήθιστες κινήσεις του Πούτιν είχαν παρατηρηθεί και σε τηλεοπτική του εμφάνιση νωρίτερα τον Μάιο, εν μέσω φημών ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μπορεί να πάσχει και από Πάρκινσον, εκτός απο καρκίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.