Νέο βίντεο «καίει» την παντρεμένη Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μαρίν: Χορεύει αισθησιακά σε μπαρ με τρεις άνδρες

Μετά το πάρτι με «αλεύρι» και «διαχύσεις» με… φίλες της

Νέο βίντεο «καίει» την παντρεμένη Φινλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μαρίν: Χορεύει αισθησιακά σε μπαρ με τρεις άνδρες

Μετά το πάρτι με «αλεύρι» και «διαχύσεις» με… φίλες της η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν, βγαίνει ξανά στη «σέντρα» με νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο νέο βίντεο φαίνεται να χορεύει αισθησιακά και κολλητά με έναν νεαρό σε νυχτερινό κέντρο.

Η Μάριν αγκαλιάζει τον άνδρα ενώ ο DJ παίζει το ρεφρέν των Black Eyed Peas «I got a feeling that tonight’s gonna be a good, good night».

Ένας μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ότι η «σαφώς μεθυσμένη» πρωθυπουργός «χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες», ωστόσο η ίδια δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη νέα διαρροή.

Η 36χρονη Μάριν, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, εθεάθη σε κλαμπ λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, με τα χέρια της γύρω από τον λαιμό ενός άνδρα -ο οποίος, σύμφωνα με φινλανδικά Μέσα, είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Olavi Uusivirta.

Οι δυο τους φαίνονται να χορεύουν  κολλητά, με τον Uusivirta να φέρνει το πρόσωπό του στον λαιμό της Φινλανδής πρωθυπουργού και να έχει βάλει το χέρι του στη μέση της.

Το νέο βίντεο έρχεται μία ημέρα μετά την άρνηση της Σάνα Μάριν ότι πήρε ναρκωτικά, έπειτα από τη δημοσιοποίηση βίντεο που την έδειχναν να παρτάρει με φίλους σε ένα σπίτι.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στο κλαμπ λίγο αφότου η Μάριν και η παρέα της κατέφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, είπαν ότι την είδαν να χορεύει με τον ίδιο τρόπο με «πολλούς» άνδρες.

«Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι πάντως φαινόταν ακόμα εκεί», είπε ο μάρτυρας.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες. Βρέθηκε επίσης στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άνδρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μάριν έμεινε στο κλαμπ τουλάχιστον μέχρι τις 04:30 π.μ., πριν αναχωρήσει για το σπίτι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.