Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Ντμίτρι Πεσκόφ: «Δεν μπορεί να υπάρξει εκεχειρία και να συνεχίζεται ταυτόχρονα η προμήθεια όπλων στην Ουκρανία»

«Η Ουκρανία θα χρησιμοποιήσει αυτό το διάστημα για να εκπαιδεύσει νέο στρατιωτικό προσωπικό και να ξεκουράσει το υπάρχον»

Ντμίτρι Πεσκόφ: «Δεν μπορεί να υπάρξει εκεχειρία και να συνεχίζεται ταυτόχρονα η προμήθεια όπλων στην Ουκρανία»

Η Ρωσία θα απαιτήσει τη διακοπή της προμήθειας όπλων από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε πιθανής κατάπαυσης του πυρός, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σε συνέντευξή του στο ABC News.

«Διαφορετικά, αυτό θα αποτελέσει πλεονέκτημα για την Ουκρανία. Η Ουκρανία θα συνεχίσει την πλήρη κινητοποίησή της, φέρνοντας νέες δυνάμεις στο μέτωπο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Όπως είπε «η Ουκρανία θα χρησιμοποιήσει αυτό το διάστημα για να εκπαιδεύσει νέο στρατιωτικό προσωπικό και να ξεκουράσει το υπάρχον. Γιατί λοιπόν να δώσουμε ένα τέτοιο πλεονέκτημα στην Ουκρανία;» αναρωτήθηκε ο Πεσκόφ.

Απαντώντας στο μήνυμα Τραμπ προς Ρωσία και Ουκρανία να «τελειώσουν αυτόν τον ηλίθιο πόλεμο» πιέζοντας για 30ήμερη κατάπαυση του πυρός, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στις 18 Μαρτίου.

«Η κατάπαυση του πυρός υποστηρίχθηκε από τον πρόεδρο Πούτιν, ο ίδιος, όμως, έθεσε διάφορα ερωτήματα. Είπε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συγκεκριμένη δυναμική στο μέτωπο, οι ρωσικές δυνάμεις προωθούνται.

Αν λοιπόν μιλάμε για κατάπαυση του πυρός, τι θα κάνουμε με τις αποστολές όπλων που φτάνουν καθημερινά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες;» είπε ο Πεσκόφ στο ABC News.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.