ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντόναλντ Τραμπ για Νίκι Χέιλι: «Ώρα να τελειώνουμε με την κοκορόμυαλη»

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος έχει σχεδόν εξασφαλίσει και τους 26 αντιπρόσωπους της Νεβάδα και ουσιαστικά την επικράτηση για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων

Ντόναλντ Τραμπ για Νίκι Χέιλι: «Ώρα να τελειώνουμε με την κοκορόμυαλη»

Ο Ντόναλντ Τραμπ, απαντώντας σε πρόσφατες επικρίσεις της Νίκι Χέιλι, υποστήριξε ότι αισθάνεται «πιο οξυδερκής» από ό,τι ήταν πριν από 20 χρόνια, και παράλληλα τόνισε πως είναι «ώρα να τελειώνουμε με την κοκορόμυαλη».

Η συνυποψήφια του Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές αμφισβήτησε την πνευματική του διαύγεια, επικαλούμενη ότι έκανε λεκτικά «σαρδάμ».

Σε συγκέντρωση στη Νεβάδα ενόψει της ψηφοφορίας της 8ης Φεβρουαρίου – στο πλαίσιο της κούρσας για την ανάδειξη του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που θα αναμετρηθεί με τον 81χρονο Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν – ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ θα πρέπει να υποβάλλονται σε γνωστική αξιολόγηση.

Σήκωσε έτσι το γάντι που πέταξε η Νίκι Χέιλι, η οποία είχε διατυπώσει νωρίτερα αυτήν την πρόταση.

Σχολιάζοντας την απάντηση του Τραμπ, η Χέιλι είπε σε ομιλία της στη Νότια Καρολίνα ότι εάν όντως επιθυμούσε να υποβληθεί σε γνωστική αξιολόγηση δεν θα είχε πρόβλημα να αναμετρηθεί μαζί της σε ντιμπέιτ, το οποίο χαρακτήρισε «υπέρτατη δοκιμασία διανοητικής ικανότητας για κάθε υποψήφιο για την προεδρία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τις διαδοχικές νίκες του σε Άιοβα και Νιου Χάμσιρ και έχοντας σχεδόν σίγουρους τους 26 αντιπροσώπους στη Νεβάδα, ο Τραμπ έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την επικράτηση στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.