Ο «αρχιερέας» του lockdown Α.Φάουτσι παραιτείται από όλες τις θέσεις ευθύνης – Ομολογία ενοχής;

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι είναι ο κορυφαίος ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Μπάιντεν

Ο «αρχιερέας» του lockdown Α.Φάουτσι παραιτείται από όλες τις θέσεις ευθύνης – Ομολογία ενοχής;

O Αμερικανός επιδημιολόγος, Άντονι Φάουτσι, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλες τι ενέργειες διαχείρισης της πανδημίας στην Αμερική δήλωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί μέχρι το τέλος της θητείας του προέδρου Τζο Μπάιντεν, τον Ιανουάριο του 2025, για να προχωρήσει στο «επόμενο κεφάλαιο» της καριέρας του

Συγκεκριμένα, ο Άντονι Φάουτσι ανακοίνωσε ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα παραιτηθεί από τις θέσεις του Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και του Εργαστηρίου Ανοσορρύθμισης «NIAID», καθώς και από τη θέση του επικεφαλής του Ιατρικού Συμβουλίου του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

«Θα αφήσω αυτές τις θέσεις τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους για να ακολουθήσω το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φάουτσι και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν τιμή ζωής να ηγούμαι του NIAID, ενός εξαιρετικού ιδρύματος, για τόσα πολλά χρόνια και μέσα από τόσες πολλές επιστημονικές προκλήσεις για τη δημόσια υγεία. Είμαι πολύ περήφανος για τα πολλά επιτεύγματά μας. Έχω δουλέψει -και έχω μάθει από- αμέτρητους ταλαντούχους και αφοσιωμένους ανθρώπους στο δικό μου εργαστήριο, στο NIAID, στο NIH και όχι μόνο. Σε αυτούς εκφράζω τον διαρκή σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.