ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ε.Μακρόν «δεν αποκλείει» την παράδοση μαχητικών αεροσκαφών στο Κίεβο

Ο Γάλλος πρόεδρος θεωρεί την παράδοση μαχητικών αεροσκαφών αδύνατη σύντομα

Ο Ε.Μακρόν «δεν αποκλείει» την παράδοση μαχητικών αεροσκαφών στο Κίεβο

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή ότι τα μαχητικά αεροσκάφη που ζητεί να της παραδοθούν το ταχύτερο δυνατό η κυβέρνηση της Ουκρανίας δεν θα μπορούσαν «σε καμία περίπτωση» να αναπτυχθούν στη χώρα «τις εβδομάδες που έρχονται», τονίζοντας πως η προτεραιότητα θα δοθεί σε οπλικά συστήματα «χρησιμότερα», που μπορούν να βρίσκονται στα πεδία των μαχών «ταχύτερα».

«Δεν αποκλείω απολύτως τίποτα», διαβεβαίωσε πάντως όσον αφορά το ουκρανικό αίτημα για την παράδοση μαχητικών ο κ. Μακρόν τον Τύπο στις Βρυξέλλες, μετά την άτυπη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στην οποία ήταν παρών ο Ουκρανός ομόλογός του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Όμως η παράδοση μαχητικών «δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σήμερα», επέμεινε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.