
Τις ευχές του για την Πρωτοχρονιά έδωσε ο Εμανουέλ Μακρόν στους πολίτες της Γαλλίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πόλεμο στην Ουκρανία, αφού εξέφρασε την πλήρη στήριξη του Παρισιού στο Κίεβο εναντίον της Ρωσίας.
Η Γαλλία θα σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας μέχρι τη νίκη της, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στο μήνυμά του την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
«Στη χρονιά που ξεκινά, θα σταθούμε στο πλευρό σας ανελλιπώς», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας.
Vœux 2023 aux Français. https://t.co/vKa0IPLfkM
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) December 31, 2022
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.