ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Λευκός Οίκος «ακύρωσε» τον Τ.Μπάιντεν: «Δεν εννοούσε αλλαγή κυβέρνησης στην Ρωσία»!

«Ερμήνευσαν» τον πρόεδρο των ΗΠΑ! - Μόσχα: «Δεν θα πει στον ρωσικό λαό ποιον θα εκλέξει για πρόεδρο»

Ο Λευκός Οίκος «ακύρωσε» τον Τ.Μπάιντεν: «Δεν εννοούσε αλλαγή κυβέρνησης στην Ρωσία»!

Προβληματισμό προκαλεί η ενέργεια του Λευκού Οίκου να «ακυρώσει» τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, δείχνοντας έτσι πως ούτε το ίδιο του το επιτελείο δεν έχει εμπιστοσύνη στις ηγετικές και διπλωματικές του ικανότητες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρέπει να σταματήσει η παραμονή στην εξουσία του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, δηλαδή να ανατραπεί.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δεν κάλεσε για αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία, όταν είπε σήμερα ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

«Αυτό που ήθελε να πει ο πρόεδρος ήταν ότι δεν μπορεί να επιτραπεί στον Πούτιν να ασκεί εξουσία στους γείτονές του ή στην περιοχή. Δεν συζητούσε για την εξουσία του Πούτιν στη Ρωσία, ούτε για αλλαγή καθεστώτος», επισήμανε ο αξιωματούχος, μετά την ομιλία Μπάιντεν στη Βαρσοβία, σε μία εμφανή προσπάθεια να «μαζέψουν» τα ασυμμάζευτα από τις λεκτικές προσβολές του Τ.Μπάιντεν κατά του Β.Πούτιν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν, πρώτα, αποκάλεσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν «χασάπη» και ακολούθως είπε επί λέξει: «Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία».

  Η άμεση απάντηση από το Κρεμλίνο

«Αυτό δεν πρόκειται να αποφασιστεί από τον κ. Μπάιντεν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας στις δηλώσεις Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και προσέθεσε πως «θα πρέπει να είναι μόνο επιλογή του λαού της Ρωσικής Ομοσπονδίας» αν θα παραμείνει ή όχι ο πρόεδρός τους στην εξουσία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.