Αυτό με τον Λίβυο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πόσο τυχαίο ήταν άραγε;

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τους τραβεστί αθλητές της άρσης βαρών! (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος κέρδισε την Αλαμπάμα με 64% των ψήφων στις εκλογές του 2024

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τους τραβεστί αθλητές της άρσης βαρών! (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, αναφέρθηκε στους τραβεστί αθλητές της άρσης βαρών.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια τραβεστί αθλήτρια άρση βαρών που υποτίθεται ότι νίκησε μια μη τραβεστί γυναίκα και σημείωσε ρεκόρ.

«Κοιτάξτε την άρση βαρών εδώ και 18 χρόνια και έχουν αυτή τη νεαρή γυναίκα», είπε ο Ν.Τραμπ.

«Και οι γονείς της είναι ακριβώς εκεί που βρίσκεστε εσείς στην πρώτη σειρά. Και είναι τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Και υπάρχουν περίπου 209 κιλά. Και θα το σηκώσει αυτό, το ρεκόρ κράτησε για 18 χρόνια».

«Δεν μπορώ να το κάνω», είπε. «Και μετά έρχεται ένας άντρας — ή μια κοπέλα ή οτιδήποτε άλλο — ένα άτομο που βρίσκεται σε φάση μετάβασης».

«Και ήταν ένας αποτυχημένος αρσιβαρίστας ως άνθρωπος — αλλά έρχεται — 90 κιλά — του βάζουν τα μικρά βαράκια — και μετά λέει ‘μπαμ, μπαμ’», είπε ο Τραμπ. «Και σπάει το ρεκόρ κατά περίπου 55 κιλά», είπε ο Τραμπ. «Αυτό δεν είναι σωστό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.