ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Σ.Μισέλ ενημέρωσε τον Ν.Χριστοδουλίδη για όσα είπε με τον Ρ.Τ.Ερντογάν για το Κυπριακό

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Βίλνιους με τον Τούρκο πρόεδρο

Ο Σ.Μισέλ ενημέρωσε τον Ν.Χριστοδουλίδη για όσα είπε με τον Ρ.Τ.Ερντογάν για το Κυπριακό

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για όσα είπε με τον Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενημέρωσε χθες βράδυ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά την επικοινωνία τους ο Σ.Μισέλ ενημέρωσε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για όσα συζήτησε χθες με τον Ρ.Τ.Ερντογάν για την πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, καθώς και για τις σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σ.Μισέλ και ο Ν.Χριστοδουλίδης θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενέστερα από κοντά όταν ο Πρόεδρος της Κύπρου θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα και την Τρίτη για τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ – Κοινότητας Κρατών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Σ.Μισέλ και ρ.τ.Ερντογάν συναντήθηκαν χθες στο Βίλνιους, όπου πραγματοποιείται σήμερα και αύριο η σύνοδος του ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σ.Μισέλ έγραψε στο Twitter πως είχαν μια καλή συνάντηση και πως διερεύνησαν τις ευκαιρίες ώστε η συνεργασία ΕΕ – Τουρκίας να επανέλθει στο προσκήνιο και να ενεργοποιηθούν εκ νέου οι σχέσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.