ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο.Σολτς σε Β.Πούτιν: «Να αποσυρθούν οι ρωσικές δυνάμεις από την Ουκρανία»

Ο καγκελάριος για μία ακόμη φορά, διαβεβαίωσε την Ουκρανία, για τη βοήθεια της Γερμανίας

Ο.Σολτς σε Β.Πούτιν: «Να αποσυρθούν οι ρωσικές δυνάμεις από την Ουκρανία»

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς κάλεσε σήμερα τον Ρώσο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν να κάνει το πρώτο βήμα για μία ειρηνική επίλυση της πολεμικής σύγκρουσης στην Ουκρανία.

“Πρέπει να αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις του”, δήλωσε ο Σολτς στη διάρκεια μιας επίσκεψής του στην πόλη Nuthetal στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν κατά την τρέχουσα περίοδο, ενδείξεις ότι αυτό συμβαίνει, απάντησε ο ίδιος, σε μία ερώτηση για την πιθανότητα διεξαγωγής ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων.

Ο Πούτιν δεν πρέπει να επιτύχει τον στόχο του για την κατάληψη εδαφών μιας γειτονικής χώρας με τη χρήση στρατιωτικών μέσων, τόνισε ο Σολτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καγκελάριος για μία ακόμη φορά, διαβεβαίωσε την Ουκρανία, για τη βοήθεια της Γερμανίας στην άμυνά της κατά της ρωσικής επέμβασης, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.