ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τ.Μπάιντεν προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιταλίας στον Λευκό Οίκο

Ο Μπάιντεν και η Μελόνι στη συνδιάλεξή τους «συντονίστηκαν ως προς την προετοιμασία» της προσεχούς συνόδου του NATO, την 11η και τη 12η Ιουλίου

Ο Τ.Μπάιντεν προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιταλίας στον Λευκό Οίκο

Την πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο τον Ιούλιο, προσκάλεσε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής τους ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες Δευτέρα η αμερικανική προεδρία, αναφέροντας πως συζήτησαν κυρίως τα «πρόσφατα γεγονότα» στη Ρωσία.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν προσκάλεσε την πρωθυπουργό Μελόνι να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο τον Ιούλιο», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, που δεν διευκρινίζει αν η επικεφαλής της κυβέρνησης στη Ρώμη αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος συνομίλησε με την δεξιά πρωθυπουργό «στο πλαίσιο του στενού συντονισμού με συμμάχους και εταίρους κλειδιά μετά τα πρόσφατα γεγονότα στη Ρωσία» και οι δυο τους «επαναβεβαίωσαν την αταλάντευτη υποστήριξή τους στην Ουκρανία», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τ.Μπάιντεν και η Τ.Μελόνι στη συνδιάλεξή τους «συντονίστηκαν ως προς την προετοιμασία» της προσεχούς συνόδου του NATO, την 11η και τη 12η Ιουλίου, στην οποία αναμένεται μεταξύ άλλων να ληφθεί απόφαση σχετικά με το εάν ο Νορβηγός Γενς Στόλτενμπεργκ θα παραμείνει επικεφαλής της συμμαχίας ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.