ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Γάλλοι στους δρόμους για τις συντάξεις και υφυπουργός του Ε.Μακρον ανακοινώνει ότι θα γίνει εξώφυλλο στο Playboy

Μετά τον υπουργό που αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

Οι Γάλλοι στους δρόμους για τις συντάξεις και υφυπουργός του Ε.Μακρον ανακοινώνει ότι θα γίνει εξώφυλλο στο Playboy

Ο Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται πως προσπαθεί με κάθε μέσο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες είναι καθημερινά στους δρόμους κατά του νομοσχέδιού για το συνταξιοδοτικό. 

Μετά τον υπουργό Εργασίας, Ολιβιέ Ντισό, που αποκάλυψε σε γαλλικό περιοδικό ότι είναι ομοφυλόφιλος, έρχεται η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Μαρλέν Σιαπά, να ανακοινώσει πως η ίδια ποζάρει στο εξώφυλλο του γαλλικού… Playboy, που θα κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη, 6 Απριλίου.

Nouveau gouvernement : Marlène Schiappa, une notoriété à mettre au service d'une nouvelle vie ? Marlène Schiappa harcelée : menacée de mort elle prend une décision radicale

Σύμφωνα με τον «Parisien», πρόκειται για ένα εξώφυλλο που προκαλεί, πριν ακόμη από τη δημοσίευσή του, αναταραχή στην κυβέρνηση.

Η Γαλλίδα υφυπουργός, έμπιστη τόσο του Μακρόν όσο και της συζύγου του, Μπριζίτ, μιλά στο διάσημο ανδρικό περιοδικό για την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και τη λογοτεχνία, ενώ στις εσωτερικές σελίδες φιλοξενούνται άλλες τέσσερις φωτογραφίες της, στις οποίες φέρεται να ποζάρει, μεταξύ άλλων, «ντυμένη» μόνο με τη… γαλλική σημαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.