ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ομιλία Μπάρακ Ομπαμα για τις ενδιάμεσες εκλογές: Όλη η αίθουσα έβριζε εν χορώ τον Τζο Μπάιντεν!

Έρχεται εκλογική πανωλεθρία για το Δημοκρατικό Κόμμα

Ομιλία  Μπάρακ Ομπαμα για τις ενδιάμεσες εκλογές: Όλη η αίθουσα έβριζε εν χορώ  τον Τζο Μπάιντεν!

Εκπληκτικές σκηνές στο Δημοκρατικό κόμμα ενόψει της προδιαγραφόμενης  πανωλεθρίας  στις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές της 8ης  Νοεμβρίου.

Έτσι το  Δημοκρατικό Κόμμα, κι εν μέσω έντονων δυσκολιών για τη διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, επιστράτευσε τον Μπαράκ Ομπάμα για να προσπαθήσει να ισορροπήσει τα πράγματα.

Η οργή όμως των ψηφοφόρων για την οικονομική πολιτική του Τζο Μπάιντεν που έχει προκαλέσει κύμα οργής για τον πληθωρισμό δεν έλειψε και στην ομιλία του Μ.Ομπαμα.

Μάταια ο πρώην πρόεδρος προσπαθούσε να σταματήσει τον κόσμο να φωνάζει γ… τον Τζο Μπάιντεν  όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Ήδη, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε σε μια σειρά κρίσιμων πολιτειών για την έκβαση του αγώνα, επιδιώκοντας έστω να περιορίσει το εύρος των απωλειών, αλλά βάσει των αντιδράσεων του κόσμου δύσκολα θα γίνει αυτό.

Ο Ομπάμα μίλησε σε ψηφοφόρους που αγωνιούν για τον πληθωρισμό και προειδοποίησε ότι οι Ρεπουμπλικανοί που επιδιώκουν τον έλεγχο του Κογκρέσου, δεν έχουν κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση των υψηλών τιμών. Αντίθετα, η νίκη τους θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο κοινωνικά προγράμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.