Πρώην πρόεδρος της Green Peace Canada για κλιματική αλλαγή: «Αν μηδενιστούν οι ρύποι οι μισοί άνθρωποι θα πεθάνουν από πείνα και αρρώστιες»!

«Όλα αυτά συμβαίνουν υπό το πρόσχημα της σωτηρίας της γης» είπε

Πρώην πρόεδρος της Green Peace Canada για κλιματική αλλαγή: «Αν μηδενιστούν οι ρύποι οι μισοί άνθρωποι θα πεθάνουν από πείνα και αρρώστιες»!

Σε ένα ξέσπασμα παράνοιας έχουν επιδοθεί οι χώρες του δυτικού κόσμου υποστηρίζοντας το δήθεν αφήγημα της κλιματικής αλλαγής και επιδιώκοντας να μηδενίσουν τους ρύπους τους έως το 2050 προκαλώντας φτώχεια και εξαθλίωση στους πολίτες τους ενώ ο πρώην πρόεδρος της Greenpeace Canada Πάτρικ Μουρ, σε συνέντευξή του στο Biznews προειδοποιεί πως αν γίνει αυτό η μισή Ανθρωπότητα θα πεθάνει από την πείνα και τις ασθένειες!

«Αν όντως φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, τουλάχιστον το 50 τοις εκατό του πληθυσμού θα πεθάνει από την πείνα και τις ασθένειες», προειδοποίησε

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Ήδη σήμερα, περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού εξαρτάται από τα αζωτούχα λιπάσματα, εξήγησε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν την απαγόρευση των λιπασμάτων», είπε ο Μουρ, ο οποίος επεσήμανε ότι ήδη γίνονται βήματα στη Σρι Λάνκα και στην Ολλανδία.

«Είναι μια μεταμφιεσμένη επιθυμία θανάτου», είπε  και συνέχισε: «Όλα αυτά συμβαίνουν υπό το πρόσχημα της ‘σωτηρίας της γης’. «Η γη δεν χρειάζεται να σωθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.