ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυρά Σ.Λαβρόφ: «Η Δύση λέει ότι ο Β.Ζελένσκι είναι καθίκι, βέβαια, αλλά είναι δικό μας καθίκι»

«Οι ΗΠΑ μαζί με τους συμμάχους καλύπτουν τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου»

Πυρά Σ.Λαβρόφ: «Η Δύση λέει ότι ο Β.Ζελένσκι είναι καθίκι, βέβαια, αλλά είναι δικό μας καθίκι»

Με αιχμές κατά της Δύσης κύλησε η ομιλία του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών που αφότου κατέβηκε από το βήμα του ΟΗΕ αποχώρησε εντελώς από τη Γενική Συνέλευση.

Ο Λαβρόφ κατηγόρησε το Κίεβο ότι αρνήθηκε βασικά δικαιώματα στον ρωσόφωνο πληθυσμό του Ντονμπάς, λέγοντας ότι «οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν συγκαλύψει τα εγκλήματα που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου» και δήλωσε ότι η στάση των Δυτικών στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει ως εξής: «είναι καθίκι, βέβαια, αλλά είναι δικό μας καθίκι».

«Οι ΗΠΑ μαζί με τους συμμάχους, τις διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα καλύπτουν τα εγκλήματα που διαπράττονται από το καθεστώς του Κιέβου» τονισε ο Σ.Λαβρόφ.

«Επιχειρείται μια προσπάθεια διαστρέβλωσης, όπως και η καλλιέργεια ενός αφηγήματος βάσει του οποίου η Ρωσία είναι η πηγή του κακού» συμπλήρωσε ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας.

Συνέχισε μιλώντας για τις ιστορικές σχέσεις ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία, ενώ έκανε λόγο για ουκρανικό «απολυταρχικό καθεστώς».

Υποστήριξε, ότι ανησυχεί για τους Ρώσους στρατιώτες που «φυλακίζονται στην Ουκρανία». Διεμήνυσε, ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.