ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Β.Πούτιν συμφωνεί μαζί μου για την παράταση της συμφωνίας για τα σιτηρά»

Λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου το βράδυ

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Β.Πούτιν συμφωνεί μαζί μου για την παράταση της συμφωνίας για τα σιτηρά»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν συμφωνεί μαζί του για την παράταση της συμφωνίας της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά, η ισχύς της οποίας λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου το βράδυ.

«Προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Πούτιν τον Αύγουστο και συμφωνούμε για την παράταση του διαδρόμου της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά», είπε ο Ερντογάν σε δημοσιογράφους μετά την προσευχή της Παρασκευής.

Χθες, ένας εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βοηθά τα Ηνωμένα Έθνη και την Τουρκία στην προσπάθειά τους να παρατείνουν τη συμφωνία αυτή και είναι ανοιχτή να «διερευνήσει όλες τις λύσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα Ηνωμένα Έθνη και η Τουρκία μεσολάβησαν τον περασμένο Ιούλιο για την Πρωτοβουλία για τα Σιτηρά στη Μαύρη Θάλασσα, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια επισιτιστική κρίση που επιδεινώθηκε από την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία και τον αποκλεισμό λιμανιών στη Μαύρη Θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.