ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρον ΝτεΣάντις: Θα ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

Σε μια συζήτηση που θα έχει αύριο με τον Έλον Μασκ

Ρον ΝτεΣάντις: Θα ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

Ο κυβερνήτης της Φλόριντας Ρον ΝτεΣάντις θα ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις εκλογές του 2024 σε μια συζήτηση που θα έχει αύριο με τον ιδιοκτήτη του Twitter Έλον Μασκ, ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters δύο πηγές που έχουν γνώση των σχεδίων του.

Ο ΝτεΣάντις θεωρείται ο σημαντικότερος αντίπαλος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για το χρίσμα. Η ανακοίνωσή του αναμένεται ότι θα ταρακουνήσει μια προεκλογική εκστρατεία που μέχρι σήμερα ήταν σχεδόν μονόπλευρη.

Ο Μασκ αναπαρήγαγε μια ανάρτηση δημοσιογράφου του τηλεοπτικού δικτύου Fox News στην οποία αναφερόταν ότι η ανακοίνωση θα γίνει στις 18.00 της Τετάρτης (τοπική ώρα, 01.00 την Πέμπτη ώρα Ελλάδας) σε μια συνέντευξη στο Twitter Space.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Fox News μετέδωσε ότι ο ΝτεΣάντις θα καταθέσει ταυτόχρονα την υποψηφιότητά του στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.