
Ο Ρουμάνος πρωθυπουργός Μαρσέλ Τσολάκου υπέβαλε την παραίτησή του σήμερα, Δευτέρα (5/5), μετά την αποτυχία του υποψηφίου που υποστηρίζεται από τον φιλοδυτικό συνασπισμό του, στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών προεδρικών εκλογών.
Οι κεντροαριστεροί Σοσιαλιστές, με τους οποίους ανήκει, ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τον συνασπισμό, ενώ οι υπουργοί του κόμματος θα παραμείνουν προσωρινά στη θέση τους μέχρι να διαμορφωθεί νέα πλειοψηφία μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.