ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Λαβρόφ: «Ας πληρώσουν περισσότερα από όσα πλήρωναν στη Ρωσία οι δυτικές χώρες»

«Να εξηγήσουν στους πολίτες γιατί έγιναν πιο φτωχοί»

Σ.Λαβρόφ: «Ας πληρώσουν περισσότερα από όσα πλήρωναν στη Ρωσία οι δυτικές χώρες»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ τόνισε ότι η χώρα του έχει πολλούς πελάτες, πέραν της Δύσης, και είπε ότι τώρα οι δυτικοί θα πρέπει να αγοράζουν ενέργεια από άλλες χώρες πιο ακριβά. 

«Ας πληρώσουν περισσότερα από όσα πλήρωναν στη Ρωσία οι δυτικές χώρες και ας εξηγήσουν στον πληθυσμό τους γιατί πρέπει να γίνουν φτωχότεροι», ανέφερε ο Ρώσος ΥΠΕΞ σε δηλώσεις του από το Ομάν.

Είπε επίσης ότι η Μόσχα δεν επιθυμεί πόλεμο στην Ευρώπη, ωστόσο όπως σημείωσε, οι χώρες της Δύσης επιθυμούν να δουν τη Ρωσία να ηττάται στην Ουκρανία.

«Αν ανησυχείτε για την προοπτική ενός πολέμου στην Ευρώπη – δεν το θέλουμε καθόλου», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αλλά εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός ότι η Δύση είναι αυτή που λέει συνεχώς και επίμονα ότι σε αυτή την κατάσταση, είναι απαραίτητο να νικήσουμε τη Ρωσία. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.