ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάλος στις ΗΠΑ με τον γιο του Τζο Μπάιντεν – Δημοσιεύτηκαν 9.000 γυμνές φωτογραφίες του Xάντερ με ιερόδουλες (φωτό)

Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο

Σάλος στις ΗΠΑ με τον γιο του Τζο Μπάιντεν – Δημοσιεύτηκαν 9.000 γυμνές φωτογραφίες του Xάντερ με ιερόδουλες (φωτό)

Σχεδόν 9.000 φωτογραφίες από το laptop του Χάντερ Μπάιντεν δημοσίευσε στο Διαδίκτυο η μη κερδοσκοπική οργάνωση Marco Polo, στις οποίες απεικονίζεται να είναι γυμνός με ιερόδουλες και να παίρνει ναρκωτικά!

Συγκεκριμένα, οι 8.864 φωτογραφίες του γιου του Αμερικανού προέδρου, που αναρτήθηκαν στο bidenlaptopmedia.com, σύμφωνα με τη Daily Mail, τον δείχουν να απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, αλλά και σε πιο προσωπικές του (εμφανίζεται γυμνός, με ιερόδουλες στο πλευρό του), ενώ σε άλλες φαίνεται να παίρνει ναρκωτικά.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν είτε αποθηκευμένες στον φορητό του υπολογιστή είτε είχαν σταλεί από εφαρμογές όπως το WhatsApp. Οι εικόνες χρονολογούνται μεταξύ 2008 και 2019 και είναι τραβηγμένες από διάφορα μέρη όπως είναι η Χαβάη, η Κίνα, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και οι ΗΠΑ.

Όπως επισημαίνει η βρετανική ταμπλόιντ, «όλες οι φωτογραφίες ταιριάζουν με φωτογραφίες από αντίγραφο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν που αποκτήθηκε από τη DailyMail.com και πιστοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο στις αρχές του 2021».

Η οργάνωση Marco Polo ιδρύθηκε από τον πρώην υπάλληλο του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ, τον 28χρονο Γκάρετ Ζίγκλερ, ο οποίος την περιγράφει ως μια «μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που αποκαλύπτει τη διαφθορά και τον εκβιασμό».

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η Πρώτη του οικογένεια, θα το μάθει. Και δεν πρόκειται να βγάλουμε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τους Μπάιντεν σε καλές στιγμές», δήλωσε ο Ζίγκλερ ο οποίος πρόσθεσε ότι ο «θησαυρός που ανέβασε η οργάνωσή του» την περασμένη εβδομάδα περιέχει «το 98% των φωτογραφιών της συσκευής του Χάντερ Μπάιντεν».

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το περασμένο φθινόπωρο, κατηγορούσε τον Χάντερ για 459 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων αδικημάτων πορνείας, διανομής και κατοχής ναρκωτικών, εξαπάτησης κυβερνητικών υπηρεσιών, παράνομων ξένων λόμπι και ξεπλύματος χρήματος.

Ο Ζίγκλερ δημοσίευσε επίσης περισσότερα από 120.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και σελίδες από το ημερολόγιο της αδελφής του Χάντερ, Άσλεϊ Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.