ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος στις ΗΠΑ: «Στη φόρα» 10.000 φωτογραφίες του Χ.Μπάιντεν από τον φορητό υπολογιστή του

Σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ για το γιο του Αμερικανού πρόεδρου

Σάλος στις ΗΠΑ: «Στη φόρα» 10.000 φωτογραφίες του Χ.Μπάιντεν από τον φορητό υπολογιστή του

Σε δημόσια θέα 10.000 φωτογραφίες από τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν (laptop from Hell) μέσω μιας νέας ιστοσελίδας που ξεκίνησε μόλις την Πέμπτη.

Ο ιστότοπος — BidenLaptopMedia.com —(εάν θέλετε να το επισκεφθείτε πιθανά να μην μπορέσετε καθώς το σαιτ πέφτει συνεχώς λέγω αυξημένης επισκεψιμότητας) θα φιλοξενήσει σχεδόν 10.000 φωτογραφίες που εκτείνονται από το 2008 έως το 2019 και χρειάστηκαν μήνες για να συγκεντρωθούν  είπε ο Garrett Ziegler, ο ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Marco Polo», στο Fox News Digital.

«Μας πήρε μερικούς μήνες για να εξετάσουμε τις φωτογραφίες, περίπου 10.000 από αυτές, και να επεξεργαστούμε τα γεννητικά όργανα (σ.σ. του Χάντερ) στις φωτογραφίες», είπε ο Ziegler, πρώην βοηθός του Τραμπ στον Λευκό Οίκο, σχετικά με το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή που κάποτε ήταν στην κατοχή του. από τον γιο του Προέδρου Μπάιντεν.

«Το νούμερο ένα πράγμα για το οποίο ασχολούμαστε… είναι η αλήθεια και η διαφάνεια», είπε.

«Αν ο αμερικανικός λαός θέλει να μάθει πώς είναι η πρώτη του οικογένεια, μπορεί να τις δει».

Ο Ziegler σημείωσε επίσης ότι αρκετές φωτογραφίες που περιείχαν ιδιωτικές πληροφορίες υποβλήθηκαν σε επεξεργασία — συμπεριλαμβανομένων εικόνων που περιείχαν αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, τραπεζικές πληροφορίες και αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Επιπλέον, πολλές γυμνές φωτογραφίες της Χάλι Μπάιντεν, της χήρας του αποθανόντος Μπο Μπάιντεν, αδερφού του Χάντερ διασκευάστηκαν.

Από τις πολλές φωτογραφίες που βρέθηκαν στο φορητό υπολογιστή, ο Ziegler παρείχε στο Fox News Digital δύο φωτογραφίες που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Μια φωτογραφία δείχνει  τον Χάντερ Μπάιντεν να συνεννοείται με την τότε ερωμένη του Ζόι Κεστάν το 2018.

Η άλλη εικόνα —με μια σειρά από ναρκωτικά και ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού σε ένα τραπέζι— ήταν από μια συνομιλία με γραπτό μήνυμα που είχε ο Χάντερ με τη Χάλι Μπάιντεν — τη χήρα του  Μπο Μπάιντεν και πρώην ερωμένη του Χάντερ Μπάιντεν — την ίδια χρονιά.

Παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο περιεχομένου που μπορούν να περιμένουν οι θεατές στον ιστότοπο, ο Ziegler είπε ότι κάποιο περιεχόμενο που δεν έχει «ειδησεογραφική αξία» δεν θα εμφανίζεται.

Ο Ziegler υποσχέθηκε ότι δεν θα είναι ορατά γεννητικά όργανα στον ιστότοπο και επέμεινε ότι το φωτογραφικό έργο — το οποίο θα εμφανίζει τις εικόνες χρονολογικά — καλύπτει ένα «μεγάλο κομμάτι» της ζωής της πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ και περιλαμβάνει μια σειρά από φωτογραφίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Francis68673107/status/1664323958731161605

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.