ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε Σαουδική Αραβία και Εμιράτα αύριο ο Β.Πούτιν – «Ανησυχία» στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου

Η επίσκεψη Πούτιν στον Κόλπο συμπίπτει με την συμφωνία στον ΟΠΕΚ+ την Πέμπτη για την μείωση της παραγωγής κατά 2,2 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως

Σε Σαουδική Αραβία και Εμιράτα αύριο ο Β.Πούτιν – «Ανησυχία» στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου

Μονοήμερη επίσκεψη εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στην Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Όταν ερωτήθηκε αν ο Πούτιν θα συζητήσει κατά την επίσκεψη αυτή πιθανό συντονισμό κινήσεων των τριών χωρών στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι τέτοιες συζητήσεις διεξάγονται εντός της ομάδας ΟΠΕΚ+, αλλά το θέμα βρίσκεται πάντα στην ατζέντα.

Η επίσκεψη Πούτιν στον Κόλπο συμπίπτει με την συμφωνία στον ΟΠΕΚ+ την Πέμπτη για την μείωση της παραγωγής κατά 2,2 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως, απόφαση που προβλημάτισε την αγορά πετρελαίου.

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη, ο Ρώσος πρόεδρος θα υποδεχθεί στην Μόσχα τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί επικεφαλής πολιτικής και οικονομικής αντιπροσωπείας, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Μόσχα και Τεχεράνη έχουν ενισχύσει τους πολιτικούς και οικονομικούς δεσμούς τους, καθώς και την συνεργασία τους στον τομέα της ασφάλειας μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο 2022. Τόσο το Ιράν όσο και η Ρωσία έχουν πληγεί από τις αμερικανικές κυρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν βρίσκεται σήμερα στην Μόσχα για να συμμετάσχει σε σύνοδο των χωρών της Κασπίας Θάλασσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.