ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σφοδρή επίθεση Ν.Τραμπ στους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές που έκαναν deal με Μπάιντεν στην Γερουσία για Ουκρανία – Μπλόκο στο Κογκρέσο

Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών τους χαρακτήρισε «Ηλίθιους»!

Σφοδρή επίθεση Ν.Τραμπ στους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές που έκαναν deal με Μπάιντεν στην Γερουσία για Ουκρανία – Μπλόκο στο Κογκρέσο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε μετωπική επίθεση κατά των Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών που «προσκύνησαν» την κυβέρνηση Μπάιντεν (στην Γερουσία διαθέτει έτσι ή αλλιώς πλειοψηφία 2 γερουσιαστών το δημοκρατικό κόμμα) και έδωσαν έγκριση για «βοήθεια» 60 δισεκ. δολάρια στην Ουκρανία.

Ζήτησε από το κόμμα του που διαθέτει ευρεία πλειοψηφία στο Κογκρέσο να μπλοκάρει το νομοσχέδιο και χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς «ηλίθιους» τους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές

«Μόνο ένας ηλίθιος ή ένας ριζοσπαστικός αριστερός Δημοκρατικός θα ψήφιζε αυτό το φρικτό νομοσχέδιο», είπε ο Τραμπ σε ανάρτηση στο Truth Social.

Ο πρόεδρος του Κογκρέσου Μάικ Τζόνσον, επίσης καταδίκασε τη συμφωνία και είπε ότι «Όπως έχουν τα πράγματα, αυτή είναι νεκρή πριν καν κατατεθεί στη Βουλή».

Η αμερικανική Γερουσία παρουσίασε χθες το βράδυ ένα κείμενο, καρπό πολύμηνων διαπραγματεύσεων, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων βοήθεια 60 δισ. δολάρια στην Ουκρανία, 14 δισ. δολάρια για το Ισραήλ και 20 δισ. για την αναχαίτιση της παράνομης μετανάστευσης.

«Χρειαζόμαστε ένα ξεχωριστό νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, δεν πρέπει να συνδέεται με τη βοήθεια σε ξένη χώρα με κανέναν τρόπο», τόνισε ο πρώην πρόεδρος, υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Η υιοθέτηση του κειμένου που παρουσιάστηκε χθες απέχει πάντως από το να είναι εγγυημένη, καθώς ολοένα περισσότεροι Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων εναντιώνονται ανοικτά στη χορήγηση περαιτέρω κεφαλαίων στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Ν.Τραμπ η «βοήθεια» στην Ουκρανία, είναι απλά μέσο πλουτισμού των ολιγαρχών του Κιέβου, αλλά και στελεχών του Δημοκρατικού κόμματος και της κυβέρνησης Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.