ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Χιροσίμα σήμερα ο Β.Ζελένσκι για τη σύνοδο κορυφής της G7

Θα έχει διμερείς συναντήσεις με ηγέτες κρατών της «Ομάδας των Επτά»

Στη Χιροσίμα σήμερα ο Β.Ζελένσκι για τη σύνοδο κορυφής της G7

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συμμετάσχει αυτοπροσώπως την Κυριακή στις εργασίες της συνόδου κορυφής της G7, στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, ανακοίνωσε σήμερα το ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται σήμερα στη Χιροσίμα, όπου θα έχει διμερείς συναντήσεις με ηγέτες κρατών της «Ομάδας των Επτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ανυπόμονος» να τον συναντήσει είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, όπως δήλωσε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Τζέικ Σάλιβαν. Ο Σάλιβαν επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι η Ουάσινγκτον υποστηρίζει πλέον την πρωτοβουλία αρκετών χωρών της Δύσης για εκπαίδευση ουκρανών πιλότων σε F-16. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαίδευσης, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μήνες, θα καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα παράδοσης των μαχητικών αεροσκαφών, ο αριθμός τους και οι χώρες προέλευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.