ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην Ουκρανία Ο.Φον ντερ Λάιεν και Ζ.Μπορέλ – Θα συναντήσουν τον Β.Ζελένσκι στο Κίεβο

Οι αναρτήσεις των δύο αξιωματούχων

Στην Ουκρανία Ο.Φον ντερ Λάιεν και Ζ.Μπορέλ – Θα συναντήσουν τον Β.Ζελένσκι στο Κίεβο

Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, μεταβαίνουν στην εμπόλεμη Ουκρανία να βρουν τον Ζελένσκι.

Η επίσκεψη των δύο αξιωματούχων συμπίπτει με την δημοσιοποίηση των εικόνων από τον βομβαρδισμό σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Ντονμπάς, με δεκάδες θύματα.

Με απόλυτη μυστικότητα και μέσα στη νύχτα οι δύο ευρωπαίοι ηγέτες μεταβαίνουν στην εμπόλεμη Ουκρανία, όπως φαίνεται από την ανάρτηση που πραγματοποίησε στον επίσημο λογαριασμό της η Φον ντερ Λάιεν.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνοδεύεται από τον Μπορέλ, ο οποίος και αυτός αντίστοιχα ενημέρωσε για το κρίσιμο ταξίδι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν: «Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μεταφέροντας το μήνυμα ότι η ΕΕ είναι απολύτως αλληλέγγυα με τον Ουκρανικό λαό και θα συζητήσει με τον Πρόεδρο Ζελένσκι για την υποστήριξη που παρέχει και θα συνεχίσει να παρέχει η ΕΕ στην Ουκρανία σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες»,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα συζητήσουν επίσης για τη Διάσκεψη Δωρητών «StandUpforUkraine» που θα πραγματοποιηθεί την επομένη, Σάββατο 9 Απριλίου, στη Βαρσοβία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.