ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο νοσοκομείο ο Μ.Νετανιάχου: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη

Προ ημερών είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο αφότου έχασε τις αισθήσεις του και χτύπησε το κεφάλι στο σπίτι του

Στο νοσοκομείο ο Μ.Νετανιάχου: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου σε ιατρικό κέντρο για την τοποθέτηση βηματοδότη, έπειτα από συμβουλές των γιατρών που το παρακολουθούν.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με βίντεο που ανέβασε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά ακούω τους γιατρούς μου», είπε στο βίντεο και πρόσθεσε ότι «οι γιατροί είπαν ότι θα βγω από το νοσοκομείο αύριο το απόγευμα [ενν, της Κυριακής] και θα μπορέσω να πάω στην Κνέσετ για την ψηφοφορία».

Ο πρωθυπουργός αναφερόταν σε ψηφοφορία που αφορά τη δικαστική μεταρρύθμιση που ανακοίνωσε και δίχασε τη χώρα. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας.

Προ ημερών ο Νετανιάχου είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο αφότου έχασε τις αισθήσεις του και χτύπησε το κεφάλι στο σπίτι του στην Καισάρεια. Έπειτα από σειρά εξετάσεων, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο με φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο για την παρακολούθηση της καρδιάς του.

Όπως αναφέρει η Jerusalem Post, το μηχάνημα το Σάββατο εντόπισε ένα πρόβλημα με τους καρδιακούς παλμούς, με αποτέλεσμα οι γιατροί του Νετανιάχου να τον συμβουλεύσουν να χειρουργηθεί άμεσα για να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιαρίβ Λεβίν εκτελολύσε χρέη πρωθυπουργού όσο ο Νετανιάχου ήταν στο χειρουργείο υπό γενική αναισθησία.

Η εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που συνήθως πραγματοποιείται την Κυριακή θα μετατεθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία λόγω της χειρουργικής επέμβασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.