ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Συνάντηση κορυφής του Ε.Μακρόν αύριο στα Ηλύσια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο πληθωρισμός που συνδέεται με την ενεργειακή κρίση θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν

Συνάντηση κορυφής του Ε.Μακρόν αύριο στα Ηλύσια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στα Ηλύσια θα παρευρεθεί την Πέμπτη (29/9) ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, μαζί με υπουργούς και τοπικούς αξιωματούχους που είναι υπεύθυνοι για την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Στο Συμβούλιο, ο Μακρόν θα πλαισιώνεται και από την πρωθυπουργό Ελιζαμπέτ Μπορν, ενώ παρόντες θα είναι επίσης ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής (Cojo) Τόνι Εστανκέ, οι πρόεδροι των εθνικών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αθλητικών επιτροπών, αλλά και οι τοπικές αρχές.

Αυτή τη φορά θα παραστούν η Δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Ιλ ντε Φρανς, Βαλερί Πεκρές, που απουσίαζαν την περασμένη φορά.

Ο πληθωρισμός που συνδέεται με την ενεργειακή κρίση θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν σε αυτή τη νέα συνάντηση, όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) με αναθεώρηση περίπου 150 εκατομμυρίων ευρώ στον προϋπολογισμό του SOLIDEO (σ.σ: είναι ο δημόσιος φορέας που είναι υπεύθυνος για την παράδοση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών υποδομών μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ποσό αυτό ξεκινά από «μάλλον απαισιόδοξες προβολές» προκειμένου «να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις» για τα επόμενα δύο χρόνια, αναφέρεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.