ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τ.Κάρλσον για υποβοηθούμενη ευθανασία στον Καναδά: «Είναι μία γενοκτονία! – Είναι το πιο σκοτεινό πράγμα που έχω δει»

Ο Καναδάς εισήγαγε τον ιατρικά υποβοηθούμενο θάνατο μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 2015

Τ.Κάρλσον για υποβοηθούμενη ευθανασία στον Καναδά: «Είναι μία γενοκτονία! – Είναι το πιο σκοτεινό πράγμα που έχω δει»

Ο Καναδάς εισήγαγε τον ιατρικά υποβοηθούμενο θάνατο μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 2015 ότι η απαίτηση από τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν αφόρητα δεινά παραβιάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα στην ελευθερία και την ασφάλεια.

Η αμφιλεγόμενη πολιτική θα επέτρεπε σε οποιονδήποτε στον Καναδά με ανίατη ιατρική πάθηση να υποβάλει αίτηση για υποβοηθούμενη αυτοκτονία, ακόμη κι αν η ασθένεια δεν είναι σε τερματικό στάδιο, γεγονός που καθιστά τον νόμο ένα από τα πιο ελαστικά προγράμματα υποβοηθούμενης αυτοκτονίας στον κόσμο.

Η χώρα του Τζάστιν Τριντό έχει σχέδιο επέκτασης του προγράμματος σε άτομα με ψυχικές ασθένειες κάτι που έχει διχάσει τους Καναδούς, ανέφεραν οι New York Times.

Πάνω από 13.000 Καναδοί υπέστησαν ευθανασία στο πλαίσιο του προγράμματος το 2022, με τοςυ αριθμούς να παρουσιάζουν αύξηση 31% σε σχέση με το 2021!

Σε πρόσφατη επίσκεψή του στον Καναδά, ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, είχε αναφερθεί σε έξαλλη κατάσταση πάνω στην επέκταση του συγκεκριμένου προγράμματος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τι είναι αυτό; Είναι μία γενοκτονία! Είναι το πιο σκοτεινό πράγμα που έχω δει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.