ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ.Μελόνι: «Η Ιταλία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι κάποιοι θα ήθελαν να μας κάνουν να πιστέψουμε»

«Τις πρώτες εκατό ημέρες διακυβέρνησής μoυ, το σπρεντ μειώθηκε κατά 60 μονάδες» είπε

Τ.Μελόνι: «Η Ιταλία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι κάποιοι θα ήθελαν να μας κάνουν να πιστέψουμε»

Στις πρώτες εκατό ημέρες από τον σχηματισμό της κυβέρνησής της αναφέρθηκε, σε μήνυμά της στο διαδίκτυο, η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

«Η Ιταλία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι κάποιοι θα ήθελαν να μας κάνουν να πιστέψουμε. Το σπρεντ, τις τελευταίες εκατό ημέρες μειώθηκε από 236 σε 175 μονάδες. Το χρηματιστήριο του Μιλάνου σημείωσε άνοδο 20% και η Τράπεζα της Ιταλίας προβλέπει ότι το δεύτερο εξάμηνο της φετινής χρονιάς, η οικονομία μας θα ανακάμψει σημαντικά», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Παράλληλα, η Μελόνι τόνισε ότι ο πληθωρισμός θα αρχίσει να μειώνεται και ότι τις ερχόμενες εβδομάδες οι Ιταλοί πολίτες θα έχουν θετικές επιπτώσεις στην καθημερινή τους ζωή από τη μείωση της τιμής του φυσικού αερίου.

Μελόνι: Η δουλειά μας είναι μαραθώνιος, όχι αγώνας 100 μέτρων

«Τα συμπεράσματα της δουλειάς μας, η οποία είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας εκατό μέτρων, θα τα βγάλουμε στο τέλος της πορείας μας. Μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξη», τόνισε η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

Σε σχέση, δε, με το μεταναστευτικό και το προσφυγικό, έκανε γνωστό ότι πριν από την επόμενη ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, θα πραγματοποιήσει μια σειρά επισκέψεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες «προς ενίσχυση της θέσης της Ιταλίας και για να πείσει τις μεγαλύτερες χώρες να βοηθήσουν τη Ρώμη σε ό,τι αφορά τις ροές στην κεντρική Μεσόγειο, ώστε να γίνουν βήματα προόδου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.